Over Corbello & Callistino

In 1995 opende Melissa Ruberecht de speciaalzaak Corbello aan de Bredabaan 309 in Brasschaat.
De kleine winkel van toen groeide uit tot een stevige zaak met gepassioneerde medewerkers en 2 evenwaardige activiteiten:

Corbello Gourmet Store & Callistino Coffee Roasters.

Corbello Gourmet Store  

Corbello Gourmet Store is dé speciaalzaak voor zoete & zoute delicatessen.

In het “zoute” gedeelte vallen vooral de Italiaanse producten sterk op, met onder meer diverse soorten pasta, risotto, olijfolie en pesto. Deze producten worden rechtstreeks afgenomen van kleine Italiaanse producenten wat garant voor de topkwaliteit van deze producten.

In het “zoete” gedeelte vindt u artisanale confituren, koekjes, chocolade en een ruime keuze aan pralines

Het ruime assortiment zoete & zoute delicatessen vormt de ideale basis voor prachtige geschenkpakketten.

Corbello Gourmet Store

 

Callistino Coffee Roasters  

Gedreven door de liefde voor de betere koffie, vervolmaakte Melissa Ruberecht zich in de kunst van het koffiebranden. Zij werd, en is, zo één van de weinige vrouwelijke koffiebranders in België. Melissa’s passie voor koffie en haar streven naar doorgedreven productkennis proeft u in ieder kopje koffie.  Om haar klanten de mogelijkheid te geven het ambachtelijk brandproces van dichtbij mee te volgen, kreeg de koffiebrander een prominente plaats in de winkelruimte.

De koffiebar is de ideale locatie om te genieten van deze uitermate verse koffies of het ruime assortiment losse thee.

Om haar klanten thuis of op kantoor in de beste omstandigheden van verse koffie te laten genieten, biedt Callistino Coffee Roasters een uitgebreid assortiment koffie- en espressomachines van diverse merken aan. 

Corbello Gourmet Store

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen