Menu
0
Voor 15u besteld: vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf 75€
29 jaar kwaliteit en productpassie
Gepersonaliseerde boodschap in uw geschenk

Legal Disclaimer

De naam en het logo Callistino Coffee Roasters en van Corbello Gourmet Store zijn beschermd zijn door de Belgische en internationale wetten. De gebruiksrechten, reproductierechten evenals de intellectuele rechten in verband met deze website/webshop (hierna ook genoemde de ‘Website’) zijn exclusief eigendom van BV Corbello, Bredabaan 309, 2930 Brasschaat en met ondernemingsnummer 0455.003.541 (hierna ook genoemd ‘Corbello’).

Corbello besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie die op de Website ter beschikking wordt gesteld van de gebruiker. Ondanks het feit dat de Website en de eventueel te downloaden online catalogus(sen) en/of informatiefiches, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, en/of niet up-to-date is. Vergissingen of fouten (in de meest uitgebreide betekenis van het woord) in het aanbod op de Website binden Corbello niet. Corbello is, wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie betreft, slechts gehouden tot een middelenverbintenis.   Corbello zal in geen geval aansprakelijk zijn voor het gebruik van de Website, inclusief, zonder beperking, de inhoud, eventuele (type)fouten, onjuistheden, onvolledigheden in de informatie en andere gegevens. 

Corbello is evenmin verantwoordelijk voor een onderbroken beschikbaarheid van of toegang tot de Website, virussen of andere ongemakken die zouden kunnen ontstaan door het gebruik van de Website (inclusief maar zeker niet beperkt tot 'verlies van winst').   Corbello poogt naar best vermogen correcte productinformatie te verschaffen en de kleuren van de producten accuraat weer te geven. Gewichten, afmetingen en volumes van de producten blijven echter benaderingen en Corbello kan niet garanderen dat ieder (beeld)scherm een kleur identiek weergeeft en/of dat de kleur(en), bij ontvangst van een product niet kan afwijken.

Aanpassingen aan de inhoud van de Website worden regelmatig doorgevoerd zonder dat de Klant hiervan expliciet of impliciet op de hoogte gebracht kan en/of moet worden.  Corbello heeft het recht wijzigingen of aanvullingen aan te brengen aan  producten, ingeval deze het gevolg zijn van een technische evolutie van de producten, economische voorwaarden of wegens niet-beschikbaarheid op de markt, of indien Corbello en/of haar eventuele leveranciers en/of partners de samenstelling, de smaak en/of des specificaties van  één of meerdere  product(en) wenst aan te passen.  Wanneer de Klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, kan de Klant hiervoor vooraf contact opnemen met Corbello.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Corbello. Corbello kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van één of meerdere product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Onze logo's, teksten, foto's, namen en in het algemeen al onze communicatie zijn beschermd door copyrights en wettelijke regelingen/bepalingen. Wenst u elementen van onze Website (zoals ons logo('s), foto's, duidelijk aan Corbello gelinkte namen, teksten,...) te kopiëren en/of te gebruiken, kan dan vanzelfsprekend niet zonder onze voorafgaandelijke toestemming.  Maakt u alsnog gebruik van elementen van onze Website (zoals ons logo('s), foto's, duidelijk aan Corbello gelinkte namen, teksten,...) zonder onze uitdrukkelijke en voorafgaandelijke toestemming, maakt u zich  schuldig aan een inbreuk op het auteursrecht en behoudt Corbello zich het recht voor (al dan niet gerechtelijke) acties te ondernemen.  De Rechtbanken van Antwerpen zijn in deze als enige bevoegdheid.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis